خریدار سوله و نکات اصولی
همان طور که در جریان هستید خریدار سوله قبل از اقدام به خرید یک واحد تولیدی صنعتی باید موارد بسیار زیادی را به خوبی تحلیل و بررسی کند تا در نهایت آن شخص بتواند سوله مورد نظر خود را به بهترین شکل ممکن ثبت و خریداری کند.

خریدار سوله
سوله چیست؟
به طور کلی در رابطه با موضوع تعریف سوله یا Shed اینگونه می توان بیان کرد که سوله جزء یکی از سازه های فلزی پرکاربرد و پرفروش محسوب می شود و همچنین به این مورد جالب توجه داشته باشید که فرآیند طراحی و ساخت سوله های صنعتی به گونه ای است که هیچ ستون میانی در محیط داخلی وجود ندارد.
همان گونه که میدانید یک سوله فلزی صنعتی از قسمت های مختلف و متعددی تشکیل می شود که در مجموع می توان به بخش هایی مثل سایه بان، بادبند، ستون، پیچ و مهره، رفتر، وال پست، استرات، لاپه، سینه بند، پوشش سقف و پوشش دیوار ها نیز اشاره کرد.
راهنمای خرید یک عدد سوله
اولین مورد مهمی که یک خریدار سوله باید به آن توجه کند به این صورت است که میزان فاصله واحد تولیدی تا نقاط استراتژیک باید به گونه ای باشد که در طی روند کسب و کار هیچ مشکل خاصی را ایجاد نکند.

سوله
از دیگر نکات کلیدی که یک خریدار سوله باید به آن توجه کند موضوعی به نام شرایط تولید در مناطق متمرکز است و در مجموع توصیه ما به شما این است که سوله مورد نظر خود را در داخل شهرک های صنعتی معتبر خریداری کنید زیرا شهرک های صنعتی معتبر و رسمی از لحاظ میزان امنیت و نگهبانی در سطح بسیار بالایی قرار دارند.
در هنگام خرید یک واحد تولیدی صنعتی حتما وضعیت برق آن منطقه را به خوبی بررسی کنید زیرا در صورت قطعی مداوم برق روند کسب و کار شما به طور کامل متوقف می شود و همچنین تجهیزات برقی و الکترونیکی سوله تا حد زیادی دچار آسیب دیدگی جدی می شود.
یک خریدار سوله باید به این مورد کاربردی توجه داشته باشد که تمامی مسیر های تردد منتهی به سوله صنعتی باید از استاندارد های لازم و ضروری برخوردار باشند زیرا ماشین های سنگین برای انتقال مواد اولیه و یا محصولات شرکت از این جاده ها عبور می کنند.
ابعاد سوله جزء یکی دیگر از موارد اساسی به شمار می رود که در حین خرید واحد تولیدی باید به آن توجه کرد؛ به طور کلی میزان اندازه دهانه سوله باید به گونه ای باشد که فرآیند ورود و خروج مواد اولیه، تجهیزات برقی، ماشین های سنگین، دود و حرارت و محصولات شرکت به راحتی صورت گیرد.

فضای داخلی سوله
از دیگر معیار هایی که یک خریدار سوله باید آن را بررسی کند موردی به نام وجود انشعاب برای برق سه فاز است و همچنین به این مورد توجه داشته باشید که اکثر تجهیزات صنعتی و تولیدی نیازمند برق سه فاز هستند.
در حین خرید یک سوله حتما کف آن را به خوبی بررسی کنید و همچنین به این مورد توجه داشته باشید که هر شغلی کفپوش مخصوص به خود را نیاز دارد و در مجموع جنس و کارایی کفپوش ها با یکدیگر متفاوت است.
به طور مثال اگر شغل شما در حوزه خودروسازی، تراشکاری و ذوب آهن می باشد پیشنهاد ما به شما این است که از کفپوش های بتن استفاده کنید و از آن طرف اگر شغل شما در حوزه تولید لوازم آرایشی بهداشتی و مواد غذایی است توصیه ما به شما این است که از کفپوش های اپوکسی استفاده کنید.
در هنگام خرید یک واحد تولیدی حتما به این نکته توجه داشته باشید که سوله مورد نظر شما در چه سالی طراحی و ساخته شده است و در نهایت پیشنهاد ما به شما این است که سوله های کم کارکرد و تازه تاسیس را ثبت و خریداری کنید.
انواع مدل های سوله

واحد تولیدی
اولین مدلی که خدمت شما معرفی خواهیم کرد سازه های تیرورقی یا سنتی نام دارند؛ سازه های تیرورقی جزء یکی از قدیمی ترین و سنگین ترین سوله های صنعتی به شمار می رود و همچنین به این نکته کاربردی توجه داشته باشید که سازه های تیرورقی از استحکام و مقاومت بسیار خوبی نیز برخوردار هستند.
از دیگر ویژگی های اساسی سازه های تیرورقی در مجموع می توان به موارد مهمی مثل طول و وزن زیاد ستون های اصلی، عدم استفاده از پروفیل استاندارد، امکان جداسازی تمامی اجزای سوله و مدت زمان مونتاژ طولانی نیز اشاره کرد.
از دیگر سوله های موجود در بازار داخلی و جهانی می توان به سازه های خرپایی یا سبک نیز اشاره کرد؛ شما با استفاده از پروفیل های استاندارد و درجه یک می توانید سوله های خرپایی مستحکم و خاصی را تولید کنید و همچنین به این مورد توجه داشته باشید که میزان وزن و فولاد مصرفی سازه های خرپایی کمتر از میزان وزن سازه های تیرورقی است.
سومین مدلی که راجع به آن صحبت خواهیم کرد سازه های یو بی ام نام دارند؛ فرآیند ساخت و طراحی سوله های یو بی ام به این صورت است که در ابتدا تمامی ورق های گالوانیزه را به خوبی شکل می دهند و سپس آنها را به یکدیگر وصل می کنند.

سوله قدیمی
انواع کاربرد های یک سوله
همان طور که میدانید یک خریدار سوله و همچنین افراد نسبتا زیادی در صنعت های مختلف و متعدد به سراغ خرید سوله های صنعتی و تولیدی می روند که در ادامه این بخش بیشتر راجع به کاربرد های سوله صحبت خواهیم کرد.
به این نکته توجه داشته باشید که مشاغل مختلف و متنوعی از سوله های خرپایی و تیر ورقی استفاده می کنند که در نهایت می توان به مواردی مثل فروشگاه های تجاری و ورزشی، آشیانه هواپیما، سردخانه های صنعتی، سالن های نمایشگاهی، اردوگاه های نظامی، سالن های صنعتی، سالن های ورزشی و استخر، تعمیرگاه های ماشین آلات، صنایع کشتی سازی، انبار کارخانه ها، مرغداری ها، پرورش قارچ و بلدرچین، سالن همایش و تالار های پذیرایی نیز اشاره کرد.
خریدار سوله و قیمت یک واحد تولیدی

تعمیرگاه
اولین موردی که یک خریدار سوله باید به آن توجه کند میزان وزن سوله است؛ به طور کلی هر چه قدر میزان وزن یک سوله بیشتر باشد طبیعتا میزان قیمت آن واحد تولیدی نیز تا حد زیادی افزایش پیدا می کند.
از دیگر عامل هایی که روی قیمت یک سوله تاثیر می گذارد موردی به نام محل احداث سوله است؛ به این مورد کلیدی توجه داشته باشید که اگر خاک و زمین مورد نظر شما سست باشد در این صورت باید عملیات مقاوم سازی خاک را انجام دهید
و در نهایت وجود همین عامل اصلی باعث می شود که میزان هزینه های مربوط به خرید و ساخت سوله افزایش پیدا کند.
متراژ و مساحت سوله جزء یکی دیگر از موارد اصلی محسوب می شود و در نهایت به این مورد توجه داشته باشیدکه هر چه قدر میزان مساحت سوله مورد نظر شما بیشتر باشد از آن طرف مصالح بیشتری مصرف می شودو طبیعتا میزان قیمت یک سوله نیز افزایش پیدا میکند.
در نهایت با توجه به مطالب مفید و اساسی که در رابطه با موضوع خریدار سوله و انواع کاربرد های یک واحد تولیدی خدمت شما به طور کامل بیان کردیم